Сказала чоловікові про самогубство: в Києві жінка загинула після падіння з 19 поверху (Відео)

У Подільському районі столиці на Виноградарі сталася трагедія - на проспекті Правди жінка повідомила своєму чоловікові про намір накласти на себе руки і вистрибнула з 19 поверху. Про це повідомили на сторінці "Київ оперативний" в Facebook.

Чоловік затриманої розповів, що вона повідомила йому про намір накласти на себе руки і закрилася в кімнаті, коли він почав бігти за нею. Через кілька секунд вона вистрибнула з вікна 19 поверху, від отриманих травм жінка загинула миттєво.

Трагедія сталася за адресою проспект Правди, 19А, на місці працювали правоохоронці, причини та обставини загибелі уточнюються.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці 4 вересня відбулась трагедія на Гостомельському шосе - через ДТП на дорозі сталася пожежа, в результаті якого водій згорів живцем. ДТП сталося вночі 4 вересня. На місце подій направили рятувальників, які встановили, що зіткнулися автомобілі Honda Accord і Fiat Tipo. Сталося загоряння машини Fiat, а також витік пального на проїжджу частину. На момент прибуття рятувальників автомобіль був повністю охоплений вогнем.

В ході ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло водія без ознак життя. Водія другої машини, а також двох пасажирів госпіталізували з травмами, ще один пасажир від госпіталізації відмовився.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


[email protected]

14 вересня 2021, 13:47

Да, вот только с мужем она в разводе и живет отдельно по крайней мере более шести лет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися