Під Києвом автобус з хасидами потрапив в ДТП: є жертви

Сьогодні вранці, 9 вересня, на трасі Київ-Одеса сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. В аварію потрапив мікроавтобус, який перевозив паломників-хасидів.

Нацполіція Київської області повідомляє, що ДТП сталося біля села Чупира (Білоцерківський район). За кермом мікроавтобуса "Mercedes Sprinter", який перевозив паломників з Умані в аеропорт "Бориспіль", був 37-річний водій, який, за попередньою інформацією, рухався в правому ряду з реверсивним рухом і різко отримав осліплення світлом фар зустрічного транспортного засобу. Чоловік, виконуючи маневр, врізався з автобусом і від сильного удару вилетів з проїжджої частини в поле. В результаті аварії загинув 45-річний громадянин Ізраїлю.

Решта пасажирів мікроавтобуса відбулися лише сильним переляком. На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує всі обставини аварії.

Нагадаємо, вранці, 8 вересня, поблизу села Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася серйозна аварія, яку спровокував співробітник поліції. У мережі відзначають, що чоловік був нетверезим і з великою швидкості виїхав на перехрестя, де сталося зіткнення, але в поліції не встановили факт алкогольного сп'яніння водія. Відзначається, що 35-річний майор отримав серйозні травми й зараз перебуває в реанімації.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Києві відбулася, 7 вересня, відбулося ДТП в Києво-Святошинському районі. В результаті події загинув молодий мотоцикліст. Чоловік врізався в фуру DAF і від отриманих травм помер на місці події.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися