Випав з балкона: в Києві чоловік розбився після падіння з висоти (Фото)

У Дарницькому районі української столиці трапилася трагедія на Харківському масиві - на вулиці Ревуцького чоловік загинув після падіння з балкона висотного будинку. Про це з місця подій повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що на вулиці Ревуцького, 7. Чоловік впав з балкона багатоповерхового будинку з невідомих причин, від падіння і удару об землю він загинув миттєво, медики лише констатували смерть.

На місці трагедії працювали співробітники поліції, які з'ясують причини і обставини загибелі чоловіка.

Нагадаємо, що недавно в Голосіївському районі столиці на вулиці Антоновича трапилася трагедія - робітник загинув після падіння з висоти на будівництві нового будинку.

На вулиці Антоновича, 136 будівельник впав з висотки, яка знаходиться недобудованому стані. Від отриманих травм чоловік загинув миттєво. Медики, які прибули на місце подій, лише констатували смерть. На місці також працювала слідчо-оперативна група, яка встановить причини і обставини трагедії.

Також на Виноградарі сталася трагедія - на проспекті Правди жінка повідомила своєму чоловікові про намір накласти на себе руки і вистрибнула з 19 поверху. Чоловік затриманої розповів, що вона повідомила йому про намір накласти на себе руки і закрилася в кімнаті, коли він почав бігти за нею. Через кілька секунд вона вистрибнула з вікна 19 поверху.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися