У київському парку підлітки розбили нову сцену (ФОТО)

У столичному парку "Орлятко", розташованому на Відрадному, на південь від початку бульвару Вацлава Гавела, підлітки розбили й розмалювали сцену, встановлену на початку 2021 року. Про це повідомляється на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Відомо, що сцену встановили на початку року в рамках масштабної реконструкції, але вона вже потребує серйозного ремонту, оскільки її зіпсували діти, зокрема зробили на ній різні написи, порізали дроти, поламали дах. Сцена у парку перетворилася в місце тусовок молоді, що не дбайливо поставилася до міського об'єкта.

Місцеві жителі стверджують, що підлітки уподобали сцену відразу, коли там ще тривали монтажні роботи. Згодом, буйні школярі каталися на ній на велосипедах, скейтах, грали на ній і залишали графіті. Ще малолітні вандали порізали банер і пошкодили всі конструкції, які змогли.

Невідомо, чому співробітники муніципальної варти та поліції ніяк не реагували на ігри підлітків на новій сцені. Залишається незрозумілим, хто буде займатися відновленням об'єкта і в скільки це обійдеться місту.

Нагадаємо, що в київському метрополітені двоє п'яних підлітків скоїли акт вандалізму - вони розмалювали двері вагона підземки під час руху, а ніхто з пасажирів не зробив їм зауваження.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Дніпровському районі столиці на вулиці Райдужна двоє підлітків спалили державний прапор України у дворі багатоповерхового будинку. За камерами відеоспостереження 12-річних хлопців вдалося впізнати і покарати штрафом.

Читайте также