У Києві на Райдужному підлітки спалили прапор України (Відео)

У Дніпровському районі столиці на вулиці Райдужна двоє підлітків спалили державний прапор України у дворі багатоповерхового будинку. Про інцидент повідомили на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Відомо, що вечора 23 серпня місцева мешканка, яка проживає в будинку поруч, побачила, як у дворі голосно відпочивала компанія з дітьми, а вранці помітила на одному з дерев спалений прапор України. На місце подій викликали поліцію.

За камерами відеоспостереження вдалося впізнати двох 12-річних хлопців, які це зробили. Публічна наруга над державним прапором України карається штрафом до 50 мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Нагадаємо, що в Деснянському районі української столиці на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині сталася трагедія - 30-річна жінка загинула після падіння з сьомого поверху.

Відомо, що пізно ввечері 24 серпня поліція отримала повідомлення про те, що з вікна багатоповерхового будинку на вулиці Оноре де Бальзака випала жінка, яка загинула на місці від отриманих травм, їй було близько 30 років.

Виявилося, що в квартирі на сьомому поверсі правоохоронці затримали чоловіка, який, швидше за все, скинув загиблу із балкона. Відомо, що раніше він вже був судимий. На місці працювали експерти-криміналісти.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/now_kyiv/9916


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися