У Київській області безвісті зникла неповнолітня дівчина: поліція дала орієнтування (ФОТО)

Дівчину розшукують другий день

У місті Вишневе, що в Бучацькому районі Київської області, безслідно зникла 14-річна Слободянюк Олеся. Про це повідомляється на сторінці Розшуку дітей ГУНП в Київській області.

За інформацією джерела, вчора, 10 вересня, 14-річна Олеся вийшла з дому по вулиці Григорія Сковороди, 10 приблизно о другій годині дня. До вечора дівчина не повернулася додому і рідні забили на сполох. Коли самостійний пошук не дав результатів, родичі заявили про зникнення своєї дитини в поліцію. Правоохоронці своєю чергою опублікували в соціальній мережі орієнтування і фотографію дівчинку.

Особливі прикмети: блакитні очі, овальне обличчя, зріст 155 см, худорлявої статури, русяве волосся до плечей з прядками фіолетового і бордового кольорів.

У день зникнення була одягнена: сині джинси, білі кросівки та футболку білого кольору.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування Слободянюк Олесі, просять негайно повідомити про це в поліцію за номером "102". Будь-яка інформація може виявитися дуже важливою при проведенні пошуків дівчинки.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві чоловік зґвалтував і пограбував жінку з сайту знайомств. Чоловік, погрожуючи жінці ножем, зв'язав її, заклеїв рот клейкою стрічкою, зґвалтував і пограбував. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області безвісти пропав чоловік. У день зникнення чоловік повинен був направлятися в сторону Львівської області, в місто Соснівка. Однак після цього батьки не можуть з ним ніяк зв'язатися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися