У Києві чоловік зґвалтував і пограбував жінку з сайту знайомств

Надзвичайна подія сталася у Солом’янському районі столиці

У Солом’янському районі Києва чоловік зґвалтував і пограбував жінку, з якою домовився про зустріч на сайті знайомств. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

Від розбійного нападу постраждала 24-річна киянка. Надзвичайна подія сталася у квартирі потерпілої на вулиці Кавказькій. Чоловік, погрожуючи жінці ножем, зв’язав її, заклеїв рот клейкою стрічкою, зґвалтував і пограбував. З квартири киянки він забрав гроші, два мобільних телефони та деякі особисті речі.

Столичні правоохоронці розшукали та затримали нападника протягом доби. Ним виявився 39-річний раніше судимий мешканець Києва. Затриманому вже оголосили підозру у розбійному нападі. За це киянину загрожує до 12 років тюрми із конфіскацією майна. Окрім того, зараз вирішується питання щодо притягнення його до відповідальності за зґвалтування.

Нагадаємо, під Києвом молодий хлопець зґвалтував подругу своєї матері. Надзвичайна подія сталася у селищі Мала Олександрівка Бориспільського району Київської області. 24-річний місцевий житель зґвалтував 50-річну жінку. Чоловік зайшов до односелиці нібито для того, щоб дізнатися, чи немає в будинку його матері. Крім постраждалої в будинку нікого не було, чоловік застосував силу і зґвалтував жінку, після чого втік з місця злочину. Гвалтівника затримали за місцем проживання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах місцевий мешканець побив та зґвалтував молоду жінку. Киянка звернулася до поліції та повідомила, що її зґвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної жительки Києва, він запросив її у гості до свого будинку. Там чоловік зв’язав їй руки та ноги, побив та зґвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти з оселі.

Читайте також, що у Голосіївському районі столиці на вулиці Деміївська чоловік проліз у квартиру багатоповерхівки та зґвалтував 43-річну жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися