У Броварах зґвалтували мешканку Києва: подробиці НП (ФОТО)

Правоохоронці затримали чоловіка, який поглумився над киянкою та намагався втекти

У Броварах місцевий мешканець побив та зґвалтував молоду жінку, яка приїхала до нього у гості. Про надзвичайну подію розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Киянка звернулася до поліції Броварів та повідомила, що її зґвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної жительки Києва, він запросив її у гості до свого будинку. Там чоловік зв’язав їй руки та ноги, побив та зґвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти з оселі.

Працівники поліції затримали чоловіка. Ним виявився 41-річний мешканець Броварів. Йому вже оголосили підозру у зґвалтуванні. Затриманому загрожує від трьох до п’яти років тюрми, інформують у поліції Київської області. У відомстві додали, що за рішенням Броварського міжрайонного суду підозрюваного заарештували без права внесення застави. Окрім того, у суді Броварів відносно чоловіка на розгляді перебуває обвинувальний акт за вчинені раніше кримінальні правопорушення.

Нагадаємо, у Києві на Подолі затримали 35-річного педофіла, який втік з під варти та майже добу зловмисник ховався в трубі. Чоловіка звинувачують у зґвалтуванні 13-річної дитини. Під час відпрацювання території Подільського району столиці поліція отримала інформацію про можливе місцезнаходження втікача. Підозрюваний ховався в трубі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну дівчину, яка зникла повідомивши друзям про намір накласти на себе рукиУ Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та цивільну особу. У столиці проводили спецоперацію "Грім". Стрілка затримали спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Константин

8 липня 2021, 14:37

Дебил и неадекват. Таких сейчас много - мечтающих о тюремной похлебке.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися