Стрілянина у Києві: з’явилися нові подробиці спецоперації (ФОТО)

Чоловік стріляв у поліцейських і підпалив квартиру в багатоповерхівці

У Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ (МВС) України та очевидців надзвичайної події.

У Києві на проспекті Голосіївський внаслідок стрілянини у квартирі багатоповерхівки поранено поліцейського та цивільного чоловіка, повідомили у столичній поліції. На місці події правоохоронці та спецпризначенці провели спецоперацію "Грім".

За даними МВС України, після стрілянини чоловік підпалив квартиру та зачинився там. З житлового будинку довелося евакуювати мешканців, повідомляють правоохоронці. Згодом стрілка затримали спецпризначенці.

Відомо, що на місці події також працювали рятувальники, які загасили пожежу у квартирі. На світлинах, які оприлюднили у пресслужбі Національної поліції та МВС, видно, що для затримання стрілка спецпризначенцям довелося виламати двері до квартири.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що надзвичайна подія сталася у Києві на проспекті Голосіївський, 58. Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та цивільну особу. У столиці проводили спецоперацію "Грім". На місці події знаходилися кілька нарядів поліції, а також керівництво Національної поліції, столичної поліції та спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва сталася бійка зі стріляниною біля супермаркету, внаслідок якої був поранений боєць Збройних сил України. У військовослужбовця та його побратимів виник конфлікт із перехожим, який був серйозно озброєний.

Крім того, у Святошинському районі Києва затримали чоловіка, який може бути причетний до стрілянини з вікна квартири. Правоохоронців наприкінці червня викликали місцеві мешканці до багатоквартирного будинку на вулицю Академіка Єфремова. Люди скаржилися, що чули постріли та крики з четвертого поверху будівлі. Деталі інциденту читайте у матеріалі "Коментарів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися