У Києві чоловік влаштував стрілянину з вікна будинку (ВІДЕО)

Надзвичайна ситуація сталася у Святошинському районі столиці

У Святошинському районі Києва затримали чоловіка, який може бути причетний до стрілянини з вікна квартири. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

Інцидент стався сьогодні, 25 червня. Правоохоронців викликали місцеві мешканці до багатоквартирного будинку на вулицю Академіка Єфремова. Люди скаржилися, що чули постріли та крики з четвертого поверху будівлі.

На місці події патрульні побачили чоловіка, який виглядав із вікна та тримав у руках предмет, схожий на гвинтівку. Поспілкувавшись з правоохоронцями, чоловік відкрив їм двері та впустив у квартиру. В його оселі інспектори поліції побачили предмети, схожі на зброю та наркотики.

51-річного мешканця квартири затримано. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Святошинського управління поліції Києва, щоб надати належну оцінку тому, що сталося.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталося жорстоке вбивство — 61-річний чоловік зарізав свого 41-річного сина після сварки, яка переросла в різанину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися