У Києві п'яний водій врізався у патрульних (ФОТО)

У неділю, 12 вересня, на бульварі Лесі Українки в Печерському районі столиці сталася аварія. Водій Audi, перебуваючи у нетверезому вигляді, врізався в автомобіль патрульної поліції. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у своєму Telegram-каналі.

Відомо, що водій Audi врізався в задню частину поліцейської машини Toyota, коли патрульні стояли на світлофорі, чекаючи зеленого сигналу. Двох співробітників поліції з місця аварії госпіталізували в медичний заклад, про їх стан не повідомляється.

Винуватець дорожньо-транспортної пригоди, як з'ясувалося, був нетверезим. "Драгер" показав результат 2,67 проміле, що в більш ніж 13 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка був складений протокол. Якщо його провина буде доведена, то йому загрожує штраф у розмірі до 17 тисяч гривень з позбавленням водійських прав на 1 рік. Для подальшої кваліфікації дій водія Audi патрульні викликали слідчо-оперативну групу.


Нагадаємо, що на трасі "Київ — Ковель" зіткнулися легковик і вантажний автомобіль. У ДТП постраждали двоє людей. Через аварію на трасі рух транспорту було утруднено в обох напрямках.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що 9 вересня в серйозну дорожньо-транспортну пригоду потрапив мікроавтобус, який перевозив паломників-хасидів з Умані в аеропорт "Бориспіль". Одна людина в результаті аварії померла, інші пасажири відбулися сильним переляком. Згідно з інформацією Нацполіції, водія засліпило світлом фар зустрічного автомобіля і він врізався в автобус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися