Перелом і гематома: в гіпермаркеті Києва на дитину впала шафа

В одному з київських гіпермаркетів "Епіцентр" у неділю, 12 вересня, сталася надзвичайна пригода - на дитину впала шафа. На щастя, хлопчик живий, але у нього перелом ключиці й гематома на лобі.

Про інцидент повідомила в соціальній мережі Facebook мама дитини Людмила Похил. Жінка розповіла, що прийшла разом з сином вибирати йому крісло-мішок. Але на дитину впала незакріплена шафа, яка стояла біля дитячих крісел. В результаті у хлопчика перелом ключиці й на лобі гематома.

Також Людмила розповіла, що медпрацівник "Епіцентру" не сильно поспішав на допомогу до дитини, він прийшов через півгодини після того, що сталося.

В "Епіцентрі" відзначили, що дуже шкодують про ситуацію, яка склалася і перепрошують потерпілого хлопчика і його сім'ю. У компанії запевняють, що безпека покупців завжди в пріоритеті їх роботи.

"Ми вже почали службове розслідування, щоб розібратися в причинах цієї події. Компанія вживає всіх необхідних заходів для недопущення подібних інцидентів у майбутньому. Зокрема, в торговому центрі на пр-ті Степана Бандери, 11А здійснено повний обхід ТЦ для перевірки надійності та безпеки закріплення стелажів і розташування товарів", - йдеться у повідомленні.

picture

Додатково відповідальні особи торгівельних відділів провели перевірки у своїх зонах з безпеки торгового обладнання. Крім того, всією мережею будуть проведені позапланові перевірки надійності закріплення торгового обладнання, а також проведено інструктаж з техніки безпеки для персоналу.

Родині постраждалої дитини будуть компенсовані всі медичні витрати, а в разі необхідності надана додаткова допомога від компанії.

До слова, це не перший випадок, коли в гіпермаркеті на дитину падає порожня шафа. Подібна історія трапилася у 2015 році, тоді хлопчик підійшов до стенда, злегка торкнувся меблів, і вона з гуркотом упала на його. Дитина отримала складний перелом ноги зі зміщенням. Батьки розповіли, що адміністрація гіпермаркету не особливо йшла на контакт, вони дали їм 3000 гривень на лікування, хоча витрати були в 5 разів більшими. Поліція розслідувати інцидент не поспішала.

Нагадаємо, що правоохоронцям вдалося викрити незаконну діяльність злочинної групи з п'яти осіб, яка продавала новонароджених дітей за кордон. Для покупців був встановлений єдиний цінник на новонароджених — одна дитина коштувала 70 тисяч доларів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у столиці звільнили вчительку, яка в школі №58 побила дитину з інвалідністю, а її асистентка стояла і просто знімала це на відео, замість того, щоб заступитися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися