Скандал у школі: в Києві звільнили вчительку, яка побила дитину з інвалідністю

Про розслідування шокуючої події розповіла заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко

У Києві звільнили вчительку, яка у столичній школі №58 побила дитину з інвалідністю. Про це в ефірі ТК "Київ" розповіла заступниця голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Ганна Старостенко, інформують "Коментарі".

Після того, як шокуючі кадри знущання над хлопчиком, який має розлади аутистичного спектру, потрапили у соцмережі, це обурило київську спільноту та стало предметом розслідувань. Відео, де вчителька б’є та штовхає дитину, зняла її асистентка.

"Такі дії просто неприпустимі. Наразі триває розслідування. Створена комісія при департаменті освіти. Це питання підіймалося і на профільній Комісії з питань освіти і науки, молоді та спорту Київради, а також на Комісії з охорони здоров’я та соцзахисту ми розглядали це питання", — повідомила заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

За її словами, вражає не тільки поведінка вчительки, а й її асистентки, яка знімала побиття хлопчика на відео замість того, щоб припинити насилля над дитиною з інвалідністю.

"Навіть смішно слухати їхні пояснення, чому вони так робили, чому не захищали дитину, яка страждала від тілесних ушкоджень… На сьогодні, наскільки мені відомо, ця людина вже звільнена зі школи, але слідство триває", — сказала Старостенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися