У Києві чоловік стрибнув на рейки в метро і пішов в тунель (Фото)

У київському метрополітені трапилася надзвичайна подія з вини нетверезого чоловіка - він стрибнув на рейки і пішов по тунелю, через що тимчасово зупинили рух поїздів. Про це на своїй сторінці в Facebook-повідомив журналіст Вахтанг Кіпіані.

За його словами, близько п'яти хвилин п'яний чоловік агресивно поводився на станції метро "Контрактова площа". Він зазначив, що за ним постійно ходив поліцейський, який мовчки не реагував на поведінку чоловіка.

У підсумку він стрибнув на рейки і пішов по тунелю в бік станції "Поштова площа". Рух поїздів зупинили на кілька хвилин, однак незабаром відновили.

Нагадаємо, що недавно в київському метрополітені помітили невідому жінку, яка розпивала горілку з горла прямо посеред вагона і запивала її кока-колою. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київський треш".

Відомо, що жінку зняли недалеко від станції метро "Лівобережна". На відео можна помітити, як вона п'є горілку з горла і запиває її колою. Жінку не хвилювало заборона на вживання алкоголю в метро, а також необхідність носити маску в громадському транспорті. Судячи з відео, пасажири не робили їй зауважень, а лише сміялися.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

15 вересня 2021, 22:23

фотошоп...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися