На трасі "Київ — Харків — Довжанський" через ДТП ускладнено рух (ФОТО)

У Патрульній поліції попередили водіїв

На трасі "Київ — Харків — Довжанський" зіткнулися легковик та вантажний автомобіль, є постраждалі. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі "Київ — Харків — Довжанський" близько 18:00. На трасі зіткнулися легковий автомобіль Citroen та вантажівка DAF. У ДТП є постраждалі. Через аварію на трасі "Київ — Харків — Довжанський" рух транспорту ускладнено в напрямку Харкова. На місці ДТП працюють патрульні та слідчі. Подробиці аварії та про стан постраждалих у поліції не повідомляють. Водіїв просять з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та завчасно планувати свої маршрути.

Нагадаємо, на трасі "Київ — Одеса" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. В аварію потрапив мікроавтобус, який перевозив паломників-хасидів. ДТП сталася біля села Чупира у Білоцерківському районі Київської області. За кермом мікроавтобуса "Mercedes Sprinter", який перевозив паломників з Умані в міжнародний аеропорт "Бориспіль", був 37-річний водій. Він, виконуючи маневр, врізався в автобусом і від сильного удару вилетів з проїжджої частини в поле. В результаті аварії загинув 45-річний громадянин Ізраїлю.

Окрім того, на трасі "Київ — Знам‘янка" сталася аварія за участі двох автівок. Зіткнулися вантажівка та легковик. У ДТП є постраждалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу села Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася серйозна аварія, яку спровокував співробітник поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися