Курйозне пограбування магазину

Жінку, яка вирішила пограбувати магазин, знайшли за втраченими документами

Поки що в світі відбуваються курйозні "пограбування століття" - у Гонконгу, наприклад, вкрали 600 рулонів туалетного паперу, Київ вирішив порадувати читачів злодійським курйозом. Жінка пограбувала магазин, але попалася, тому що втратила документи на місці злочину. Про такий випадок повідомили у столичній поліції.
Інцидент стався в магазині мережі Watsons на вулиці Тургенєвській, 48. У поліцію звернулася адміністратор магазину. За її словами, одна відвідувачка вирішила винести без оплати товарів на 3 тисячі гривень. Співробітники магазину спробували їй перешкодити і затримати до приїзду патруля. Дівчина змогла вирватися і втекти, при цьому прихопивши товари. Однак, в ході сутички, по необережності впустила документи.
Прибулий на місце наряд дізнався всі деталі і переглянув записи з камер відеоспостереження. Розташування 25-річної підозрюваної вдалося швидко встановити. Поліцейські вирішили "навідати" особу, яку було видно на камерах спостереження. Спочатку дівчина заперечувала свою причетність до даного випадку, виправдовуючись, що документи у неї раніше вкрали. Дізнавшись, що її дії були записані на камери, вона припинила захищатися і спробувала вистрибнути у вікно. Правоохоронці їй завадили. Невдалу злодійку затримали і відправили в Шевченківське управління поліції. Весь час підозрювана вела себе агресивно і нецензурно висловлювалася. Слідчі вирішують, чи відкривати кримінальне провадження за фактом крадіжки.

Як повідомляв портал "Коментарі", чоловіку, який вбив злодія, загрожує до 10 років тюремного ув'язнення.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися