Під Києвом загинув спортсмен збірної України: деталі трагедії (Фото)

У селищі Гнідин Київської області сталася трагедія - 19 серпня, в результаті нещасного випадку загинув 16-річний спортсмен національної збірної України з фехтування Тимофій Калитовський (Сас), він зачепив високовольтну лінію під час риболовлі та був убитий ударом струму. Про це повідомили на сторінці Національної федерації фехтування України в Facebook.

У поліції Київської області повідомили, що трагедія трапилася близько 15:00 9 вересня, за попередньою інформацією, Сас з одним прийшов порибалити на пішохідний міст над Дніпром. Він закинув телескопічну вудку і зачепив волосінню високовольтну лінію, в результаті чого отримав смертельний удар струмом.

На місце подій прибули медики, які констатували смерть молодої людини, за фактом трагедії відкрито кримінальне провадження. Деталі та обставини з'ясовуються.

jPSvQoCw0TA1d_GKYsm95JsM2.jpeg

Нагадаємо, що недавно в Дніпрі в результаті вибуху автомобіля загинули двоє людей, один із загиблих --участнік бойових дій на Донбасі і член Ради громадської організації "Український легіон".

Вибух автомобіля, в якому знаходилися двоє людей, стався в Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького сьогодні, 15 вересня, вранці. Національна поліція Україна кваліфікувала надзвичайна подія як теракт. Під час вибуху автомобіля загинули Олексій Кавлак (позивний "Змій") і прес-секретар Державної служби з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області Дарина Гречіщева.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися