17-річна дівчина хотіла стрибнути з 25 поверху, її врятувала поліція

Дівчина не пішла на контакт з поліцією спочатку.

У Києві 17-річна дівчина хотіла накласти на себе руки, стрибнувши з 25 поверху житлового будинку. Очевидці викликали одразу поліцію. Про це повідомив голова поліції Києва Олександр Білошицький у Facebook.

Він розповів, що на лінію поліції повідомили, що дитина сидить на вікні 25-го поверху багатоповерхівки, звісивши ноги на вулиці Ревуцького.

Патрульні швидко піднялися на загальний балкон, де сиділа дівчина, та спробували почати з нею розмову. Попри те, що поліцейським часто вдається надати психологічну допомогу в подібних ситуаціях, цього разу дівчина не пішла на контакт.

Раптом дівчина вислизнула з огорожі вниз і повисла на руках. Один з патрульних швидко схопив її та затягнув на балкон. Після цього дівчина розповіла поліцейським, що її родина наразі переживає певні проблеми, які вона не здужає пережити, тому вона хотіла піти з життя.

Як писали "Коментарі", киянин хотів убити себе, стрибнувши з моста Метро. Суїцидник звернувся в поліцію і сказав їм, що якщо вони його не знайдуть то він стрибне з мосту, назви якого не знає. На зв'язку з чоловіком були патрульні Олександр Логвінов і Богдан Меньшов. Їм вдалося дізнатися, що поруч з ним ходить метро. Автопатруль відправився на міст Метро, де за огорожею і виявив чоловіка.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися