Пожежа у Деснянському районі

При ліквідації пожежі довелося евакуювати мешканців будинку

Спекотна погода та необережність у поводженні з вогнем приносить пожежі в столицю. У Деснянському районі  сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхового будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальникам довелося евакуювати 15 мешканців будинку, серед яких власник згорілої квартири. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"9 липня, о 2:10 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про те, що в 9-поверховому житловому будинку по вул. Закревського, 31, що в Деснянському районі столиці, виникла пожежа", - сказано в повідомленні ДСНС.

Прибулі на місце рятувальники встановили, що загоряння сталося в одній з квартир будинку на 7-му поверсі. Відзначається, що під час гасіння пожежі з внутрішньої сходовій клітці були евакуйовані з житлового будинку 15 осіб. Серед них також був і власник квартири, в якій виникла пожежа.

У 02:50 пожежники локалізували пожежу, а о 3:22 - ліквідували.

"В результаті пожежі квартира вигоріла повністю, пошкоджено вхідні двері сусідньої квартири, закопчені стіни та стеля загального коридору", - додали у відомстві.

Правоохоронці розслідують причини та обставини займання.

Як повідомляв портал "Коментарі", пожар в Луганській області знищив близько 80 дачних будинків і 30 житлових будинків у с. Смолянінове. Крім того, за попередніми даними Міністерства внутрішніх справ (МВС), в результаті пожежі загинули шість осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися