У Київській області в лісі знайшли останки безвісти зниклого чоловіка (ФОТО)

Чоловіка шукали протягом чотирьох місяців

Неподалік від села Юрівка, що в Фастівському районі виявили труп раніше безвісти зниклого 51-річного чоловіка. Про подію повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За словами правоохоронців, в поліцію надійшло повідомлення від місцевих жителів, які повідомили про виявлення трупа в лісі поблизу Юрівки, куди вони вирушили по гриби. Очевидці повідомили, що труп чоловіка висів на дереві в зашморгу. Поруч з ним, під деревом, стояв велосипед.

Зазначимо, що пошуки чоловіка почалися 9 червня. У той день він поїхав в невідомому напрямку на своєму велосипеді та більше його ніхто не бачив. Родичі забили тривогу після того, як чоловік не повернувся додому. Тоді ж було написано заяву в поліцію і були розпочаті пошуки.

Сім'ю загиблого сповістили про страшну знахідку в лісі. Родичі впізнали тіло чоловіка. На цей момент проводяться всі необхідні експертизи для встановлення точної дати та причини смерті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві чоловік убив свою матір гантеллю під час сварки. У поліцію звернувся місцевих житель, який почув із квартири крики жінки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві на вокзалі поїзд на смерть переїхав жінку. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися