У Київській області підліток на мотоциклі на смерть збив жінку (ФОТО)

Мотоциклістові 16 років

У селищі Калинівка, що в Київської області, мотоцикліст збив на смерть жінку. Загиблої було 44 роки. Про це повідомляє "Обозреватель", посилаючись на власні джерела.

За словами видання ввечері 24 вересня неподалік від Василькова 16-річний хлопець на мотоциклі збив жінку, яка їхала на велосипеді. На місце події були викликані співробітники поліція і бригада швидкої допомоги.

Жінку з травмами медики доставили до лікарні. Через деякий час потерпіла померла. Травми, отримані в результаті ДТП, виявилися несумісними з життям.


Також видання повідомляє, що хлопцеві, який був за кермом мотоцикла, 16 років. На цей момент подробиці події встановлюють співробітники поліції. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві за водіння в стані алкогольного сп'яніння судити суддю. Працівниця держустанови уникала отримання протоколу про порушення. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Києвом п'яний водій влаштував перегони та стрілянину з поліцією. Водій автомобіля направив на поліцейських зброю і зник, зламавши шлагбаум. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті 

Читайте также