Водій клубного автобуса "Динамо" помер за кермом по дорозі на матч

У стані столичного футбольного клубу "Динамо" сталася транедія - помер один з водіїв клубного автобуса, який помер під час дороги на матч. Про це повідомляє видання "Meta-ratings".

Відомо, що водій помер 23 вересня, коли молодіжна команда київського клубу вирушила на матч чемпіонату України до Львова проти команди "Рух". На виїзді з Києва у водія клубного автобуса стався серцевий напад, на жаль, його не вдалося врятувати. Далі до Львова команда вирушила з іншим водієм.

Нагадаємо, що нещодавно на 93-му році життя перестало битися серце відомого українського художника і архітектора Флоріана Юр'єва. Він є творцем київської "літаючої тарілки", розташованої на Либідській площі і автором столичного герба.

Трагічну новину повідомили в Національному художньому музеї України. Відомо, що Флоріан помер в колі близьких людей, але причина смерті не повідомляється. У музеї відзначили, що це для всіх велика втрата, оскільки Флоріан був винятковим багатогранним художником, новатором, чия робота, зокрема, додала на карту Києва одні з найцікавіших прикладів архітектури модернізму.

Архітектор є автором "літаючої тарілки", яка була побудована в Києві в 1971 році, як Інститут науково-технічної та економічної інформації. Форма тарілки - не тільки естетична особливість, вона вирішує проблему занадто вузькою території, відведеної під забудову. Юр'єв в прямому сенсі підняв об'єкт в повітря, залишивши місце для пішоходів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися