Водій фури отримав рекордний штраф

Зайва вага вантажного автомобіля призвела до багатотисячного штрафу

Водії фур вже влаштовували протести і блокували дороги в Києві. Тепер до одного з водіїв застосували серйозну міру покарання за порушення правил. Чоловік мав намір проїхати через Київ на фурі, вага якої значно перевищувала нормативи. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Вантажівку правоохоронці помітили  на Столичному шосе. При перевірці поліцейські з'ясували, що фура важить на 21 тонну більше дозволеної норми. Нагадаємо:  столицею дозволено їздити автомобілям не важче 40 тонн, а цей важив 61. В результаті був порушнику виписаний штраф у 6 500 євро, що становить до 200 тисяч гривень.

Водіям вантажівок нагадують, що станції для зважування працюють щодня цілодобово на всіх в'їздах в місто. А також на перетині вулиць Барського та Кільцевій, і Столичному шосе. Занадто важким автомобілям в'їзд у столицю заборонений, так що варто вибирати інші маршрути, щоб не нарватися на штраф.


Як повідомляв портал "Коментарі", впоблизу Нікополя зруйнувався під вантажівкою автомобільний міст. Про це йдеться в повідомленні обласної ДСНС. Міст є частиною траси Н-23 Кропивницький – Запоріжжя, знаходиться у власності Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області. На щастя, в результаті події немає загиблих і постраждалих.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися