У центрі Києва жорстоко побили інспектора з паркування (ФОТО)

На напад вже відреагували у мерії столиці

У центральному районі Києва на інспектора з паркування здійснено жорсткий напад. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Костянтин Усов, передають "Коментарі".

За його словами, працівника комунального підприємства побили під час виконування професійних обов’язків. Інцидент стався сьогодні, 30 вересня, біля метро "Печерська", на вулиці Генерала Алмазова, 14.

"Автомобіль Skoda Oktavia протизаконно запаркувався у другій смузі та зупинив рух транспорту позаду себе. Інспектор ніс службу неподалік і почав виконувати свою роботу, але несподівано отримав удари по обличчю. На місце прибула швидка і поліція", — повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Він зазначив, що це не перший напад на працівників комунальних підприємств Києва. "Інспекторів з паркування лякають і атакують майже кожного дня, але сьогодні — якось особливо жорстко", — наголосив Усов.

Заступник мера Києва заявив, що столична влада продовжить наводити порядок у паркувальному просторі міста, а правоохоронців закликали якомога швидше розслідувати напад на інспектора з паркування. Усов додав, що після сьогоднішнього нападу "в найгарячіших точках", де спостерігається "паркувальна анархія", — поруч з інспекторами буде працювати Муніципальна охорона.

Нагадаємо, перші два тижні з початку дії нових тарифів на парковку в Києві водіїв не штрафували за їх несплату. До 16 липня інспектори з паркування не виписували штрафи водіям за несплачену парковку, а замість цього вели роз'яснювальну кампанію.

Нові тарифи на паркування в Києві набули чинності з 1 липня. Найвища вартість парковки зараз у центрі столиці. За одну годину доведеться заплатити 35 грн. У прилеглих до центру Києва територіях вартість однієї години паркування становить 25 грн. Не змінилися тарифи на парковку в спальних районах столиці — 5 грн за годину. Безплатними залишаються парковки у вихідні та святкові дні, а також з 22:00 до 08:00 — у робочі.

Джерело: https://t.me/usov_ua/141


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися