Смертельне ДТП на Київщині: четверо загиблих

П'яний водій став причиною загибелі людей в ДТП

У той час як винуватиця ДТП з людськими жертвами Олена Зайцева безтурботно засмагає на сонечку у дворі виправного центру, на Київщині сталася ще одна трагедія. У ДТП за участю двох автомобілів загинули чотири людини. Інцидент стався у Голосіївському районі Старообухівського шосе. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"12 липня о 17:25 у Голосіївському районі Старообухівського шосе сталося ДТП за участю 2 легкових автомобілів, в результаті чого загинуло 4 особи (з них 2 дитини 2008 та 2010 р.) та постраждала 1 людина, який з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в лікарню", - сказано в повідомленні.

Деблокували постраждалих дев'ятеро рятувальників.

Інтернет-видання "Київ оперативний" доповнив інформацію, - повідомляє, що три людини з Hyundai загинули на місці, постраждалих Mercedes госпіталізували. Також повідомляється, що водій Mercedes перебував у нетверезому стані і також є ознаки наркотичного сп'яніння.

За інформацією видання, перед тим, як вилетіти на зустрічну смугу водій Mercedes в'їхав у Mercedes Sprinter.Відзначається, що в автомобілі Hyundai їхало п'ятеро людей - двоє дорослих загинули відразу, дівчинка 8 років (також загинула і ще двоє хлопців 10 і 12 років (госпіталізовані в критичному стані). Незабаром 10-річний хлопчик помер у лікарні.

Правоохоронці займаються розслідуванням обставин трагедії.

Як повідомляв портал "Коментарі", після смертельного ДТП російський актор Михайло Єфремов, якого застали за кермом в нетверезому вигляді, пройшов судово-психіатричну експертизу. Повідомляється, що експертиза показала, що Єфремов осудний. Згідно з висновком експертизи, актор психічних відхилень не має.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися