Поліцейський спецназ знешкодив банду вимагачів

Бандитів, які промишляли розбоєм затримали співробітники КОРД

Поліція вже оголосила підозра ймовірному організатору нашумілої перестрілки в Броварах в передмісті столиці. Тепер же представники спецпідрозділу КОРД задержали озброєну банду, яка напала на будинок підприємця в Козині під Києвом і під загрозою розправи винесли велику суму грошей.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Київської області.
"У червні цього року, вночі, група невідомих осіб у масках увірвалися в будинок підприємця в селищі Козин в Обухівському районі. Нападники залякали господарів зв'язали їх пластиковими стяжками, застосували зброю і, погрожуючи фізичною розправою, забрали з дому велику суму грошей. Після чого зникли з місця злочину", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці встановили особи чотирьох зловмисників та затримали їх в Києві та на території області за допомогою бійців Корду і полку поліції особливого призначення. Підозрюваних відправили в ізолятор тимчасового утримання.
Також були проведені обшуки, в ході яких вилучили зброю, боєприпаси, мототранспорт, на якому нападники скоїли розбійний напад, та інші речові докази.
Відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій), за ст. 257 (Бандитизм) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру. Їх перевіряють на причетність до інших злочинів.
Як повідомляв портал "Коментарі", глава поліції Харківської області розповів подробиці перестрілки біля супермаркету по вул. Клочківській, свідками якої стали десятки людей. За його словами Валерія Сокуренко, двоє харків'ян вийшли з магазину і прямували до своєї машини, де їх уже чекав стрілець, який відкрив вогонь. Двоє його супротивників були теж озброєні і відстрілювалися, однак отримали поранення. 30-річний чоловік помер до приїзду в лікарню, другий з вогнепальними пораненнями плеча, стегна та голови перебуває в реанімації.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися