Вбивство поліцейської 55-ма ударами: підозрюваній загрожує довічне

До суду вже направлено обвинувальний акт

У Києві 38-річну жінку судитимуть за підозрою у вбивстві поліцейської. Підозрювана вдарила поліцейську 1983 року народження пляшкою по голові, а потім завдала їй 55 ударів ножем по тілу. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

До суду вже направлено обвинувальний акт.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що між двома жінками стався конфлікт, в ході якого підозрювана вдарила поліцейську пляшкою по голові, а потім завдала їй 55 ударів ножем по тілу. Від травм жінка загинула на місці.

Затриманої повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. У разі доведення вини підозрюваної загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в центрі Києва побили інспектора з паркування. У мерії столиці заявили, що посилять безпеку комунальних працівників за допомогою представників Муніципальної варти Києва. Водій автомобіля "Шкода" припаркувався на другій смузі, ніж зупинив рух транспорту, який рухався позаду. Інспектор з паркування побачив порушення і почав складати протокол на порушника. У цей момент водій авто завдав удар в обличчя паркувальнику, сів у машину і зник з місця події. Інцидент стався на Печерську, на вулиці Генерала Алмазова, зазначили у поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися