Мінування НПУ ім. Драгоманова в Києві: учнів і персонал терміново евакуювали (ВІДЕО)

Інформація про мінування перевіряється

Керівництво столичного Національного педагогічного університету імені Драгоманова отримало повідомлення і мінування. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Київське чтиво".

Так, за інформацією джерела, що сьогодні, 4 жовтня, на початку робочого дня до університету надійшов дзвінок з повідомленням про те, що будівля замінована. Відразу після цього було прийнято рішення про термінову евакуацію всіх учнів і персоналу на вулицю.

На відео з місця події видно, що велика кількість студентів і викладачів зібралися під входом в університет. На місце були викликані відповідні служби для перевірки приміщень на наявність вибухових пристроїв.

Подробиці інциденту встановлюються. У поліції поки не дали офіційний коментар з приводу цієї ситуації.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області горіла лікарня. 13 людей евакуювали, є постраждалий. На місці події працювали співробітники ДСНС. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Києвом трагічно загинув 24-річний боєць Нацгвардії. Під час виконання вправ боєць отримав важкі травми, які виявилися смертельними. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Джерело: https://t.me/kyivday


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися