Під Києвом трагічно загинув 24-річний боєць Нацгвардії (Фото)

У Київській області під час військових навчань на полігоні трагічно загинув 24-річний боєць Національної гвардії України Роман Олександр, причина загибелі поки невідома. Про це повідомляє видання "Українська правда" з посиланням на слова прес-офіцера бригади швидкого реагування Нацгвардії Максима Тарана.

За його словами, під час проведення навчань на полігоні загинув солдат Роман Олекса, який відпрацьовував польовий рейд. Під час виконання вправ боєць отримав важкі травми, які виявилися смертельними. Молода людина помер, коли його привезли в лікарню.

Тіло воїна доставили в рідне село завищення Львівської області, командування поїхало до батьків, щоб надати допомогу. Інформацію про те, яким чином Олекса отримав травми в Нацгвардії не надали, так як йде розслідування.

Нагадаємо, що недавно в Київській області в ДТП трагічно загинув 31-річний капітан поліції Анатолій Пастушенко, у нього залишилися дружина і чотирирічний син. Трагедія трапилася увечері 9 вересня, дільничний офіцер поліції знаходився в черговій відпустці і їхав додому з селища П'ятигори в сторону Тетіїва, близько 23:00 Пастушенко не впорався з керуванням, вилетів у кювет і в'їхав в дерево. Поліцейського госпіталізували в лікарню, проте лікарі нічого не змогли зробити - він помер від отриманих травм, не приходячи до тями.

У поліції повідомили, що у загиблого капітана залишилися дружина та чотирирічний син, а також висловили співчуття рідним і близьким правоохоронця.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися