На Лісовому майже 8 000 м² землі повернули громаді

Фахівці КП «Київблагоустрій» демонтують ті споруди, що не мали жодних дозвільних документів.

У Деснянському районі звільнили понад 7 800 м квадратних площі від незаконно встановлених тимчасових споруд. Загалом демонтували понад 110 тимчасових споруд.

"Демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд розпочався ще наприкінці літа. Через масштабність – специфіку конструкцій та їхню значну кількість, роботи тривали майже півтора місяці. На штрафмайданчики комунального підприємства вже перевезено понад 110 тимчасових споруд. Зараз демонтаж на фінальному етапі", - сказав директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

За його словами,  залишилося вивезти сміття з локації.

Фахівці КП "Київблагоустрій" демонтують ті споруди, що не мали жодних дозвільних документів.

Усього демонтували понад 110 незаконно встановлених тимчасових споруд, загальна займана площа яких становила понад 7800 м².

Як писали "Коментарі", на Лісовому масиві у Києві тривають роботи з демонтажу незаконно встановлених споруд поблизу ринку "Юність". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київблагоустрій". На території, де раніше був найбільший будівельний ринок у столиці, демонтажні роботи тривають з 30 серпня. Столичні комунальники зачищають торгівельні майданчики, які роками працювали у Києві. У мерії столиці зазначили, що ця територія належить КНП "Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги", а конструкції тут встановлені без дозвільних документів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися