У Києві триває демонтаж споруд біля ринку "Юність" (ФОТО)

Як виглядає територія зараз

На Лісовому масиві у Києві тривають роботи з демонтажу незаконно встановлених споруд поблизу ринку "Юність". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київблагоустрій".

На території, де раніше був найбільший будівельний ринок у столиці, демонтажні роботи тривають з 30 серпня. Столичні комунальники зачищають торгівельні майданчики, які роками працювали у Києві. У мерії столиці зазначили, що ця територія належить КНП "Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги", а конструкції тут встановлені без дозвільних документів.

Комунальники працюють на вулиці Миропільській та зі сторони вулиці Братиславської. У КП "Київблагоустрій" повідомили, що за місяць демонтували понад сотню торгівельних споруд. Розібрані конструкції перевезли на майданчики "для тимчасового зберігання безхазяйного майна". Окрім того, у підприємстві відзвітували, що з території ринку "Юність" щотижня вивозять понад двадцяти вантажівок сміття.

Після завершення робіт з демонтажу киянам обіцяють вільні від торгівельних точок тротуари. "Балансоутримувачі земельних ділянок зможуть відновити благоустрій та використовувати землі за призначенням", — заявили у КП "Київблагоустрій".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва за день прибрали з вулиці два стихійних ринка. Демонтаж незаконних споруд провели на вулиці Олександра Архипенка (раніше — Мате Залки), 6. Також на Оболоні демонтували стихійний ринок, розташований поблизу станції метро "Мінська". Споруди заважали пішоходам, а торгівлю в них вели продуктами харчування без жодних дозвільних документів. Демонтаж двох торгівельних точок на Оболоні, де продукти продавали "з рук" провели працівники комунального підприємства " Київблагоустрій".

В Оболонському районі Києва також прибрали з вулиць десятки пересувних об’єктів незаконної торгівлі. Комунальники демонтували на Оболоні близько 30 нелегальних автомобільних кафе та мобільних кав’ярень. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Winni

30 вересня 2021, 09:18

В мэрии столицы подчеркнули, что эта территория принадлежит КНП "Киевская городская клиническая больница скорой медицинской помощи", Цікаво, чи згадають вони про це, коли на цій території будуть черговий ТРЦ чи висотку ліпити...

Вадим

29 вересня 2021, 23:40

Убрать эти гадюшники давно было пора. Есть еще одно место на Нивках возле дома на Щербаковского 56/7. Там прямо перед окнами магазинов опять понаставляли кучу киосков- ни пройти нормально , ни с коляской проехать. Людей с транспорта много выходит, постоянно толкучка. Было как-то по сносили все, теперь опять по наставляли. Никакого вида нет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися