У Київській області у власній квартирі заживо згоріла пенсіонерка: Фото з місця події

У тій же квартирі знаходився син загиблої

В смт Димер, що в Київській області, в багатоповерхівці сталася пожежа в трикімнатній квартирі. В результаті загинула жінка 1964 року народження. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" звернулися мешканці будинку по вулиці Революції та повідомили про пожежу в одній з квартир. На місце події терміново було направлено черговий караул 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Димер.

Після прибуття рятувальники встановили, що в палаючій квартирі знаходяться дві людини. Зайшовши до будинку вони виявили там чоловіка 1975 року народження та його матір, яка до того моменту вже була мертва. Як виявилося, після того, як чоловік дізнався про пожежу, він тут же прийшов у квартиру до матері та намагався її врятувати.

Через 15 хвилин загоряння було повністю ліквідовано. Причина пожежі на цей момент залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі також опублікували фото з квартири, де сталася пожежа.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області чоловік виявився "заручником" свого будинку. На щастя, пожежники вчасно встигли на допомогу.

Також видання повідомляло про те, що В столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова, названа попередня причина смерті. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися