У Києві правоохоронці шукають бомбу на центральному залізничному вокзалі

На центральному залізничному вокзалі обмежили роботу через анонімне повідомлення про мінування

У вівторок, 21 липня, в Києві тимчасово обмежили роботу центрального залізничного вокзалу через повідомлення про мінування. Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці" на сторінці у Facebook.

"Тимчасово обмежено роботу Центрального залізничного вокзалу в Києві через анонімне повідомлення про нібито мінування вокзалу. Всіх працівників і пасажирів вокзалу евакуювали, об'єкт перевіряють вибухотехніки, кінологи та правоохоронці", - сказано в повідомленні.

У пресслужбі УЗ також уточнили, що всі поїзди курсують за графіком. Посадка пасажирів проходить через прилеглі до центральної будівлі переходи.

"Укрзалізниця" була стурбована неправдивими повідомленнями про мінування починаючи ще з 2014 року. У компанії вважали та продовжують вважати, що це ставить під загрозу роботу всієї галузі.

Раніше "Коментарі "розповіли про вибух біля станції метро "Мінська" і евакуацію людей з торгово-розважального центру Ocean Plaza. Дану ситуацію вже прокоментував мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися