У Києві пацієнтка відділення для хворих COVID-19 вчинила самогубство

Передсмертної записки загибла не залишила

В одній зі столичних лікарень сталася НП — пацієнтка відділенні для хворих COVID-19 викинулася з вікна. Про це повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на власні джерела.

Так, за словами журналістів, подія трапилася в Київській міській клінічній лікарні №9 в інфекційному відділенні. 24 жовтня через вікна відділення, що розташоване на другому поверсі будівлі, викинулася жінка. Встановлено, що загиблої було 60 років.

В результаті падіння з висоти пацієнтка померла на місці події від отриманих травм. Передсмертної записки в палаті та в особистих речах загиблої не було виявлено.

Відомо, що в цій лікарні жінка перебувала з коронавірусів і проходила лікування. Що підштовхнуло її на суїцид — залишається загадкою.

У пресслужбі поліції підтвердили інформацію про смерть пенсіонерки. На цей момент обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в столичній поліції розповіли подробиці знахідки голого повішеного трупа в Голосіївському парку. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка за статтею про самогубство. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві чоловік випав з вікна своєї квартири, яка розташована на одному з верхніх поверхів. На місце подій викликали співробітників поліції та бригаду швидкої допомоги. Врятувати його не вдалося. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ТАТЬЯНА

25 жовтня 2021, 13:44

Счет за лечения привел ее к суициду!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися