Неповнолітнім можуть заборонити відвідувати ТРЦ: причина

У Києві погіршується ситуація з коронавірусом

У Києві готують нові карантинні обмеження через кризову епідеміологічну ситуацію з коронавірусом. Як повідомляють у Київській міській державній адміністрації, на засіданні комісії ТЕБ та НС були затверджені нові обмеження, які будуть накладені на столицю в разі переходу її в "червону зону" пандемії.


Крім "стандартних" обмежень, які вводилися раніше, будуть і нові. Так, наприклад, особи до 18 років не зможуть відвідувати торгово-розважальні центри без супроводу дорослих. При цьому дорослий, який супроводжує неповнолітнього, повинен при собі мати негативний результат тестування на коронавірус або COVID-сертифікат.


Як писали "Коментарі", в Києві у разі погіршення епідеміологічної ситуації через поширення коронавірусу не виключають розгортання мобільних госпіталів.


Мер Києва Віталій Кличко заявив, що всі столичні лікарні забезпечені необхідними ліками й киснем для лікування хворих на коронавірус й висловив надію, що розгортання мобільних госпіталів у столиці не знадобиться. За його словами, в столичних медичних установах підготовлені близько п'яти тисяч ліжок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Крысолов

25 жовтня 2021, 16:52

Фашисты, чтоб им всем, криворуким. Только о себе и беспокоятся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися