Пожежа в столичній п'ятиповерхівці: одна людина загинула (ФОТО)

Рятувальники евакуювали 9 осіб, троє з яких - діти

У Дарницькому районі Києва в п'ятиповерховому будинку сталася пожежа, яка забрала життя людини. Ще 9 людей опинилися у вогняній "пастці". Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва.

Сьогодні, 25 жовтня, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в будинку по вулиці Харченко, 21 в одній з квартир сталася пожежа. До місця події були відразу направлені найближчі пожежно-рятувальні підрозділи.

picture

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній з квартир на 3 поверсі будинку. Палала двокімнатна квартира з поширенням полум'я на загальний коридор. В той момент в будинку знаходилися люди, які не могли самостійно вибрати назовні.

За допомогою автодрабини, з 5-го поверху рятувальники евакуювали двох дітей. Далі співробітники ДСНС допомогли покинути приміщення 7 мешканцям. Однією з них виявилася маленька дитина.

picture

Під час гасіння пожежі, в загальному коридорі на 3 поверсі рятувальники виявили чоловіка, який був без свідомості. Його передали медикам, проте врятувати життя потерпілого не вдалося.

Як повідомила дружина загиблого, чоловік дізнався про пожежу і кинувся рятувати своїх дітей, які перебували у квартирі на 5 поверсі. Однак так і не зміг дістатися до квартири.

Причина пожежі на цей момент залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що За тиждень в Києві ліквідували 185 пожеж, загинуло шестеро людей. Водночас на водних об'єктах Києва загиблих і врятованих осіб не було. Подібна про е те читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві в багатоповерхівці сталася пожежа. В результаті події дві людини живцем згоріли у своїй квартирі. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися