У Києві в багатоповерхівці сталася пожежа: двоє людей заживо згоріли в своїй квартирі (ФОТО)

Займання сталося в одній з кімнат

У Святошинському районі Києва сталася пожежа у квартирі багатоповерхового будинку. В результаті події загинули дві людини. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва.

За словами джерела, сьогодні, 19 жовтня, приблизно о 10:47 на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в 9-поверховому будинку по вулиці Семашко, 21 горить квартира. На місце події було направлено вогнеборців з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

picture

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить квартира на восьмому поверсі. Опинившись в задимленому приміщенні співробітники ДСНС виявили два людських трупи — чоловіка і жінки, ймовірно, подружжя, які є власниками цієї квартири. Було встановлено, що загоряння сталося в одній з кімнат.

picture

Пожежникам знадобилося менш як 25 хвилин, щоб ліквідувати загоряння. На місці події працювало 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 16 осіб особового складу.

Причина пожежі на цей момент залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві молодого хлопця виявили в палаючій квартирі з ознаками отруєння продуктами горіння. Детальніше про е те читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області у власній квартирі живцем згоріла пенсіонерка. У тій же квартирі знаходився син загиблої, який намагався врятувати свою матір. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися