У Києві під час пожежі загинув молодий хлопець (ФОТО)

Молодого хлопця виявили в палаючій квартирі з ознаками отруєння продуктами горіння

У Солом'янському районі Києва у власній квартирі під час пожежі загинув 24-річний хлопець. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в будинку на проспекті Відрадному. У службу порятунку звернулися жильці будинку і заявили, що горить одна з квартир. До місця події було направлено вогнеборців з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що загоряння сталося в одній з квартир на 4-поверсі 17-поверхового житлового будинку. У палаючому приміщенні співробітники ДСНС виявили молодого хлопця з ознаками отруєння продуктами горіння. Його відразу винесли на свіже повітря та передали медикам. Однак врятувати його життя не вдалося.

Через 15 хвилин пожежа була повністю ліквідована. До ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки, а також 15 осіб особового складу.

Причина спалаху поки залишається невідомою. Подробиці події на цей момент встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області у власній квартирі живцем згоріла пенсіонерка. У тій же квартирі знаходився син загиблої, який намагався врятувати свою матір. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області у квартирі виявили два трупи — чоловіка і жінки. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися