У Київській області в квартирі виявили два трупи: що сталося (ФОТО)

У місті Біла Церква, що на Київщині, сталася пожежа в приватному будинку. В результаті загинули двоє людей. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, 14 жовтня, приблизно о 6:30, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що по вулиці Поповича в Білій Церкві горить приватний будинок. На місце виклику було направлено черговий караул 3-ДПРЧ м Біла Церква.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники виявили в будинку, що горить два людських трупи — чоловіка і жінки. Попередньо, господарів квартири.

Через 40 хвилин загоряння в будинку було повністю ліквідовано. Під час гасіння пожежі залучалися 2 одиниці техніки та 7 осіб особового складу.

Причина пожежі на цей момент залишається невідомою. За даним фактом проводиться перевірка. Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фото з місця пожежі.


picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в будівлі столичного Інституту урології сталося загоряння. Співробітників терміново евакуювали. Детальніше про подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в столичній квартирі виявили труп чоловіка. Тіло господаря квартири знаходилося в положенні лежачи в напрямку руху до виходу з квартири. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися