У Києві горів Інститут урології: фото з місця пожежі

Рятувальники евакуювали 15 осіб

У будівлі столичного Інституту урології сталося загоряння. Співробітників терміново евакуювали. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва на своїй сторінці в Facebook.

За даними джерела, сьогодні, 14 жовтня, приблизно о 13:13 на лінію "101" надійшов виклик з повідомленням про пожежу в будівлі по вулиці Винниченка, 9А, що в Шевченківському районі столиці. На місце події негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи.

picture

Після прибуття було встановлено, що загорівся дах двоповерхового недіючої будівлі, що належить до Інституту урології НАМН. Рятувальники вивели на безпечну відстань 15 осіб.

Як відзначають в пресслужбі ДСНС, існувала загроза поширення вогню по всій площі даху і на 8-поверхову будівлю, що розташоване поруч.

picture

Через 20 хвилин пожежа була повністю ліквідована. На місці було залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 30 осіб особового складу.

Причина загоряння на цей момент залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі опублікували фото з місця пожежі.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в столичній квартирі виявили труп чоловіка. Тіло господаря квартири знаходилося в положенні лежачи в напрямку руху до виходу з квартири. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що В Київській області згорів будинок відомого тіктокера. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися