Намагався вибратися, але не зміг: у Києві знайшли труп чоловіка в багатоповерхівці

Тіло чоловіка перебувало в лежачому положенні в напрямку руху до виходу з квартири

У Голосіївському районі столиці під час пожежі загинув пенсіонер. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшов виклик, що в будинку на проспекті Науки, 18 сталася пожежа в багатоповерховому будинку. На місце події негайно виїхали співробітники ДСНС.

Прибувши до будинку за вказаною адресою пожежники встановили, що загоряння сталося у квартирі на третьому поверсі. Увійшовши приміщення рятувальники побачили чоловіка, який лежав практично біля вхідних дверей. На той момент потерпілий вже був мертвий. Пізніше з'ясувалося, що загиблому було 80 років.

Встановлено, що у ванній кімнаті в пральній машині виникло загоряння з поширенням вогню в коридор квартири. Власник квартири намагався самостійно вибратися з приміщення, після того, як пожежа розійшлася по коридору, але не зміг.

Пожежникам знадобилося п'ять хвилин, щоб повністю ліквідувати загоряння. На місці пожежі працювало 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 15 осіб особового складу підрозділів Головного управління.

Подробиці події на цей момент встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві жінка випала з 16 поверху. Мешканці будинку почули гучний звук і вийшовши на вулицю, побачили свою сусідку мертвою. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві невідомий стріляв по авто, в якому перебувала сім'я з дитиною. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися