У Києві жінка випала з 16 поверху: опубліковані ФОТО та ВІДЕО з місця трагедії

Смерть настала моментально

У Дарницькому районі Києва сталася страшна трагедія — з 16 поверху випала жінка. Врятувати її у медиків не було шансів. Про це повідомляє видання Новини LIVE.

За інформацією джерела, події сталося сьогодні вранці, 12 жовтня, на вулиці Анни Ахматової. Мешканці будинку почули гучний звук і вийшовши на вулицю, побачили свою сусідку мертвою. При падінні з великої висоти жінка пробила металевий дах.

picture

На місце події викликали поліцію і медиків. Однак до приїзду швидкої допомоги жінка вже була мертва.

Повідомляється, що квартира загиблої були замкнені зсередини. Тому слідчим необхідно було чекати приїзду родичів жінки.

На цей момент розглядається дві версії трагедії. Перша — самогубство, друга — нещасний випадок. Ймовірно, мешканка будинку могла зірватися з балкона в той момент, коли мила вікна.

Подробиці події встановлюються.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві невідомий стріляв по авто, в якому перебувала сім'я з дитиною. Один із членів сім'ї отримав поранення. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столичній поліції розповіли подробиці знахідки голого повішеного трупа в Голосіївському парку. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка за статтею про самогубство. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися