У Києві невідомий стріляв по авто, в якому знаходилася сім'я з дитиною (ВІДЕО)

Один із членів сім'ї отримав поранення

Сьогодні вранці, 12 жовтня, на Софіївській Борщагівці невідомий чоловік у камуфляжному костюмі відкрив стрілянину по автомобілю, в якому перебувала сім'я з дитиною. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Камера відеоспостереження, встановлена на житловому будинку, зафіксувала, як з під'їзду вийшли чоловік, жінка і їхня дочка. Далі родина попрямувала до свого припаркованого автомобіля.

В той самий час по тротуару проходив чоловік у камуфляжі. Як тільки глава сім'ї став закривати двері авто зі свого боку, невідомий розвернувся в машині, дістав зброю і відкрив стрілянину. Потім злочинець різко втік.

Варто зазначити, що за деякий час до інциденту камера зафіксувала цього ж незнайомця у камуфляжі біля під'їзду, з якого вийшла пізніше сім'я.

В результаті події жінка і дитина не постраждали, чоловік отримав поранення ноги. Також був пошкоджений автомобіль. На цей момент деталі ситуації встановлюються.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві затримали "клофелінщиків". Було встановлено, що дії злочинців привели до смерті однієї з їхніх жертв. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві жорстоко побили ветерана АТО, який бореться із забудовою. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися