У Києві жорстоко побили ветерана АТО, який бореться із забудовою (Фото/Відео)

У столиці тiтушки забудовника жорстоко побили ветерана війни на Донбасі

У Дніпровському районі української столиці на незаконне будівництво на вулиці Микільсько-Слобідська, 7-9 тiтушки забудовника жорстоко побили ветерана війни на Донбасі Юрія Юхименка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст Олег Сімороз.

За його словами, Юхименко є одним із захисників району від незаконної забудови, його жорстоко побили тiтушки забудовника. Юхименко - учасник війни на Донбасі та український доброволець. Сімороз зазначив, що поліція не діє і покриває тітушок.

Нагадаємо, що в Обухові Київської області депутати місцевої міської ради прийняли скандальне рішення - вони віддали під забудову 18 га лісу на території міста. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Обухівської міськради Богдан Яцун.

Відомо, що депутати прийняли проєкт містобудівної документації - план зонування територій міста, який дає дозвіл на забудову близько 18 гектар лісу в Обухові.

Депутати виносили в зал альтернативний план зонування, що передбачав збереження лісових ділянок, однак рішення було провалено.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися