Випадково вбили свою жертву: в Києві затримали "клофелінщиків"

Злочинці знайомилися з різними людьми, пропонували випити алкоголь, а потім підмішували в нього невідому речовину

У столиці було затримано групу осіб, яка замішана у пограбуваннях людей із застосуванням сильнодійних лікарських препаратів. Один з таких випадків виявився смертельним для жертви зловмисників. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

За інформацією джерела, злочинці знайомилися з різними людьми, пропонували випити алкоголь, а потім підмішували в нього невідому речовину. Постраждалі непритомніли, а коли приходили до тями, їх цінних речей вже не було. Повідомляється, що один з таких випадків став для однієї з жертв зловмисників смертельним.

Поліція спільно з Корд ГУНП зловили учасників злочинної групи. Всього було затримано п'ять осіб. Правоохоронці провели ряд обшуків в будинках "клофелінщиків". Зараз встановлюються інші учасники цієї злочинної групи та жертви, які постраждали від їх рук.

Затриманим загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 15 років. У пресслужбі прокуратури повідомляють, що зараз вирішується питання про повідомлення ним про підозру та обрання запобіжного заходу.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в МВС назвали офіційну причину смерті нардепа Полякова. Експертизи говорять про те, що крім дози алкоголю в крові Полякова виявили метадон. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві жорстоко побили ветерана АТО, який бореться із забудовою. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися