У Київській області згорів будинок відомого тіктокера (ФОТО, ВІДЕО)

Крім будинку блогера, згоріли і його автомобілі, які знаходилися у гаражі

У місті Ірпінь, що в Київській області, в будинку відомого тіктокера-мільйонника Романа Грицька сталася пожежа. Про це блогер повідомляє на своїй сторінці в Instagram.

За словами тіктокера, спочатку пожежа сталася в гаражі, після чого вогонь перекинувся на його будинок. В результаті того, що сталося, в будинку повністю вигорів другий поверх, згорів гараж і вогнем були знищені всі автомобілі.

picture

"Якби дружина вчасно не прокинулася, я не знаю, що було б. Я навіть не хочу думати про це", - каже блогер.

На щастя, ніхто з присутніх на той момент в будинку, не постраждав. Роман Грицько зазначив, що не знає, як це сталося і кому це було потрібно.

На місці події працювали співробітники ДСНС. На цей момент причина пожежі залишається невідомою. Як зазначає тіктокер, зараз пожежники та слідчі проводять перевірку.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика. 18+

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Київській області згорів молитовний будинок. Опубліковані фотографії з місця пожежі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області горіли гектари трави та сміття. Тільки за добу в регіоні сталося 24 пожежі. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися