У Київській області згорів молитовний будинок: опубліковані ФОТО з місця пожежі

Будівля вигоріло повністю

У селі Безп'ятне, що в Обухівському районі Київської області, в будівлі молитовного будинку сталася пожежа. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в молитовному будинку по вулиці Васильківській сталося загоряння. На місце події були направлені рятувальники 29-ї ДПРЧ м. Васильків, 49-й ДПРЧ смт Калинівка та 47-ДПРП смт Глеваха.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено будівлю на площі 56 кв.м. Рятувальникам знадобилося 25 хвилин, щоб повністю ліквідувати пожежу. Всього було залучено 3 одиниці техніки та 12 осіб особового складу.

На цей момент точна причина пожежі залишається невідомою. За даним фактом проводиться перевірка, подробиці події встановлюється.

У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фотографії з місця пожежі.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області у власній квартирі живцем згоріла пенсіонерка. Рятувальники виявили поруч з жінкою її сина, який намагався врятувати матір. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Київській області чоловік виявився "заручником" свого будинку. На щастя, пожежники вчасно встигли на допомогу. Детальніше про те читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися