У Київській області чоловік виявився «заручником» свого будинку: рятувальники вчасно встигли (ФОТО)

У місті Кагарлик, що в Київській області, в одному з житлових будинків серед ночі сталася пожежа. Власник будинку не зміг вибратися назовні самостійно. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За словами джерела, 8 жовтня, приблизно о 1:35 на лінію "101" звернувся житель міста Кагарлик та заявив, що в його будинку по вулиці Пушкіна сталася пожежа.

На місце виклику було направлено черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Кагарлик. О 2:10 пожежу було локалізовано. На повну ліквідацію загоряння рятувальникам знадобилося трохи більше однієї години. Вже о 3:25 пожежа була повністю ліквідована.

Відзначається, що всередині будівлі знаходився чоловік 1974 року народження. Коли почалася пожежа, власник будинку не зміг самостійно вибратися на вулицю і чекав приїзду рятувальників. На щастя, за цей час він не постраждав. Допомога медиків врятованому також не знадобилася.

На цей момент подробиці події встановлюються. Причина пожежі поки залишається невідомою.

У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фотографію з місця подій.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області підлітки врятували життя тваринам, яких намагалися вбити. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області в дитячому садку сталася надзвичайна подія — під час прогулянки пропав 2-річна дитина. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися