НП в дитячому саду Київської області: під час прогулянки зникла 2-річна дитина (ФОТО)

Через деякий час дитину знайшли випадкові перехожі на вулиці

У місті Бровари, що на Київщині, під час денної прогулянки в дитячому саду загубилась дворічна дитина. Про це повідомляється на сторінці Броварського районного управління поліції в Facebook.

За інформацією джерела, в поліцію надійшло повідомлення від жителя міста, який повідомив, що виявив на вулиці маленьку дитину без супроводу дорослих.

На місце події негайно прибули ювенальні поліцейські Броварського районного управління поліції та працівники поліції охорони. Протягом години правоохоронці намагалися відшукати батьків малюка, проте зробити цього їм так і не вдалося. Тоді правоохоронці вирушили перевірити найближчі садки.

Зайшовши в один з дитячих садків з'ясувалося, що дитина загубилася під час прогулянки. Поліціянти повернули його в заклад і провели з директором роз'яснювальну бесіду щодо недопущення надалі такого безвідповідального ставлення до своїх вихованців.

Правоохоронці проводять перевірку правомірності дій вихователів та адміністрації закладу.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області зі школи пропали троє підлітків. Троє учнів самовільно покинули навчальний закладу приблизно об 11 годині ранку і попрямували у невідомому напрямку. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у вересні порушники заплатили в бюджет Києва 250 тис. штрафів. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися