У Київській області зі школи пропали троє підлітків: під ранок їх знайшли в полі (ФОТО)

Поліція знайшла підлітків в кукурудзяному полі о 4:45 годин

Місто Кагарлик, що в Обухівському районі Київської області, сколихнула новина і зникнення трьох 12-річних хлопців. Підлітки безслідно зникли прямо зі школи. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За інформацією правоохоронців, о 17:00 в поліцію звернулася директор школи та повідомила, що троє учнів самовільно покинули навчальний закладу приблизно об 11 годині ранку і попрямували у невідомому напрямку. Як виявилося, батьки підлітків також не знали про їх місцеперебування.

Правоохоронці негайно розпочали пошуки безвісти зниклих школярів. В ході пошукових заходів було встановлено, три за три дні до того, що сталося підлітки домовилися втекти в ліс. У той день, покинувши школу, підлітки зайшли додому до одного з них, переодяглися, взяли необхідні речі, ліхтарики та попрямували в ліс.

На розшук неповнолітніх залучено особовий склад Обухівського районного управління поліції, Миронівського відділу, а також Кагарлицького і Богуславського відділень поліції, оперативників карного розшуку, працівників ювенальної превенції, кінологів поліції Київщини, понад 40 співробітників полку поліції особливого призначення.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Нєбитов Андрій, приблизно о 5 годині ранку підлітків вдалося знайти. Вони перебували в кукурудзяному полі. Втікачі навіть встигли змайструвати там тайник, в якому вони та знаходилися. На щастя, за цей час з підлітками нічого не сталося.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував, що в Києві 13-річна дівчинка загинула після падіння з висоти. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло читачам про те, що у вересні порушники заплатили в бюджет Києва 250 тис. Штрафів. Таким чином було накладено адміністративних стягнень на загальну суму понад 300 тис. Грн. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися